Обществени

Evolo 2011 НЕБОСТЪРГАЧ ВАРНА, МОРСКА ГАРА


Конкурсна разработка за годишният конкурс на американското списание EVOLO за концептуална разработка на небостъргач.

Първа награда в конкурса „Визия за Варна“ за пл. Екзарх Йосиф/ Шишкова Градинка, Варна.


Проекта предвижда запазване на съществуващата растителност и промяна в настилките на площада, подчертаване с настилки на минаващата под настилката стара крепостна стена на града и възстановяване на пешеходната функция на ул."Колони" в частта и межу Шишковата градинка и бул."Кн.Борис".  Предвижда се и създаване на парокместа и зарядни станции за елетромобили. През лятото и почивните дни, когато училището не се използва по предназначение е възможно паркиране в тази зона.

ВОЕННОМОРСКИ МУЗЕЙ ВАРНА, РЕКОНСТРУКЦИЯ


Студентски проект за реконструкция и разширение на Военноморски музей Варна.

МЕЖДУНАРОДЕН УЪРКШОП LAND SO BUILT


ЗЕЛЕНО ТОРНАДО

Награден концептуален проект за разнообразяване на междублоковите пространства в кв.Младост, гр.Варна. Съвместна разработка на арх.Жулиан Начев и арх.Илия Щерев.
В конкурса взеха участие 18 групи до трима студенти под ръководството на двама утвърдили се италиански архитекти - проф. арх. Микела де Поли от Universitа Iuav di Venezia и арх. Адриано Марангон от архитектурното ателие "Made Associati" във Венеция. Теренът, предмет на конкурсната разработка от всички екипи, се намира във варненския жилищен комплекс "Младост", като голяма заслуга за организацията на мероприятието имаха и администрацията, и жителите на едноименния варненски район.

Почивна база, саниране


Проект за саниране на сезонна почивна база. Частен клиент, обл.Варненска.

КОНКУРС МЕТРОСТАНЦИЯ 20, Sofia 2011


Конкурсният проект e продукт на екипна работа на проф.арх.Т.Булев, арх.Ивелина Атанасова, арх.Жулиан Начев, арх.Станислава Близнакова и инж.Десислава Томова.

Конкурсът беше възложен от Столична община и Направление архитектура и градоустройство и съорганизиран от „Sofia Architecture Week“. В него взеха участие 130 конкурсни предложения, с участници от над 15 страни от Европа, Азия и Америка.